Mistä tietää onko exällä vielä tunteita?

Mistä tietää onko exällä vielä tunteita on kysymys, joka voi vaivata mieltäsi eron jälkeen.

Eroaminen on aina vaikeaa ja sen jälkeen monet ihmiset kärsivät epätietoisuudesta siitä, onko heidän ex-kumppanillaan edelleen tunteita heitä kohtaan. Onko hän yhä kiinnostunut suhteesta vai onko hän päässyt siitä jo yli? Tämä on kysymys, joka usein askarruttaa ihmisiä eron jälkeen.

Mistä tietää onko exällä vielä tunteita?
Mistä tietää onko exällä vielä tunteita?

Jokainen henkilö ilmaisee tunteensa eri tavoin, mutta tässä artikkelissa esittelemme muutamia merkkejä, jotka voivat auttaa sinua arvioimaan, onko exällä vielä tunteita. Muista kuitenkin, että nämä merkit eivät ole aina yksiselitteisiä, eikä niiden perusteella kannata tehdä liian pitkälle meneviä päätelmiä.

Exä puhuu paljon exästään

Jos huomaat, että exäsi puhuu paljon entisestä suhteestaan, se voi olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli siitä. Hän saattaa esimerkiksi vertailla sinua entiseen kumppaniinsa, puhua positiivisesti exästään tai jakaa muistoja menneisyydestä. Tämä voi myös viitata siihen, että hänellä on vielä tunteita entistä kumppaniaan kohtaan.

Exä ei puhu lainkaan exästään

Toisaalta se, että exä ei puhu koskaan exästään, voi myös olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Hän saattaa esimerkiksi vältellä exästä puhumista, olla yhteydessä ex-kumppaniinsa tai poistaa kaikki exään liittyvät muistot elämästään. Tämä voi viitata siihen, että hän on yhä loukkaantunut erosta tai että hänellä on edelleen tunteita exäänsä kohtaan.

Exä kyttää exäänsä netissä

Jos huomaat, että exäsi käy usein kurkkaamassa entisen kumppaninsa someprofiilia tai etsii häntä internetistä, se voi olla merkki siitä, että hän on edelleen kiinnostunut exästään. Tämä voi myös viitata siihen, että hän on yhä kiinni menneisyydessä ja vaikeasti pääsemässä siitä yli.

Mistä tietää onko exällä vielä tunteita?

Exä on paljon tekemisissä exänsä kanssa

Jos exäsi tapaa ex-kumppaniaan säännöllisesti, pitää yhteyttä häneen puhelimitse tai viestittelee hänelle usein, se voi olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Tämä voi viitata siihen, että hän kaipaa edelleen entistä kumppaniaan ja haluaa pysyä tämän elämässä mukana.

Exän nimi tulee esiin seksin aikana

Jos exäsi mainitsee entisen kumppaninsa nimen seksin aikana tai viittaa häneen jollain muulla tavalla, se voi olla merkki siitä, että hänellä on yhä voimakkaita tunteita exäänsä kohtaan. Tämä voi myös viitata siihen, että hänellä on vaikeuksia päästää irti menneisyydestä ja keskittyä uuteen suhteeseen.

Exä säilyttää exän antamat lahjat

Jos huomaat, että exäsi säilyttää edelleen entiseltä kumppaniltaan saamiaan lahjoja tai muita muistoesineitä, se voi olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Tämä voi myös viitata siihen, että hänellä on edelleen tunteita ex-kumppaniaan kohtaan tai että hän haluaa säilyttää menneisyyden muistoja.

Suhde on välillä kuuma, välillä kylmä

Jos huomaat, että suhteenne on välillä hyvin intohimoinen ja läheinen, mutta toisinaan etäinen ja kylmä, se voi olla merkki siitä, että exäsi ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Tämä voi viitata siihen, että hän on edelleen ristiriitaisissa tunteissa sinua kohtaan ja että hänellä on vaikeuksia käsitellä eron jälkeisiä tunteitaan.

Exä on epävarma suhteen tulevaisuudesta

Jos huomaat, että exäsi on epävarma siitä, haluaako hän olla kanssasi vai ex-kumppaninsa kanssa, se voi olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Tämä voi viitata siihen, että hän kaipaa edelleen entistä kumppaniaan ja että hänellä on vaikeuksia irrottautua menneisyydestä.

Exä on kateellinen

Jos huomaat, että exäsi on kateellinen sinulle uusista saavutuksistasi tai onnellisuudestasi uudessa suhteessa, se voi olla merkki siitä, että hän ei ole vielä päässyt yli suhteesta. Tämä voi viitata siihen, että hän haluaisi yhä olla kanssasi ja että hänellä on vaikeuksia hyväksyä eron todellisuutta.

Johtopäätös

On tärkeää muistaa, että jokainen ihminen ilmaisee tunteensa eri tavoin, ja siksi exän tunteiden arvioiminen voi olla haastavaa. Merkkien tulkitseminen saattaa myös johtaa vääriin päätelmiin. Jos olet epävarma exäsi tunteista, avoin keskustelu hänen kanssaan voi auttaa selvittämään tilanteen.

Lopuksi, jos exäsi ei ole vielä päässyt yli suhteesta, muista antaa hänelle aikaa ja tilaa käsitellä tunteitaan. Jokainen tarvitsee eri ajanjakson toipua erosta ja jatkaa elämää eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *